Utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning av hälsosamma livsmedel.
2023-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 217 491 | 102 480 | 63 884 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -33 586 | -34 974 | -7 653 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -33 606 | -35 853 | -7 883 |
Årets resultat (tkr) | -33 606 | -35 853 | -7 883 |
Summa tillgångar (tkr) | 83 452 | 26 401 | 22 530 |
Antal anställda | 25 | 16 | 15 |
2023-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 217 491 | 102 480 | 63 884 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -33 586 | -34 974 | -7 653 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -33 606 | -35 853 | -7 883 |
Årets resultat (tkr) | -33 606 | -35 853 | -7 883 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 27 767 | 689 | 755 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 55 685 | 25 712 | 21 775 |
Tillgångar (tkr) | 83 452 | 26 401 | 22 530 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 61 178 | 14 314 | 10 167 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 22 274 | 12 088 | 12 363 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 83 452 | 26 401 | 22 530 |
2023-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | 14 869 | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | 6 348 | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 25 | 16 | 15 |
Omsättning per anställd (tkr) | 8 700 | 6 405 | 4 259 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | 849 | ||
Vinstmarginal | -15.4% | -34.1% | -12.0% |
Soliditet | 73.3% | 54.2% | 45.1% |
Kassalikviditet | 133.9% | 92.0% | 119.7% |
Luthman Backlund Foods Europe AB ingår i en koncern med 4 bolag. Koncernmoderbolag är Luthman Backlund Foods AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning av hälsosamma livsmedel.